SF-Caravan Kaakon Cawerit ry

Kaakon Cawerit -päivä 28.5.2022

Tanssin taikaa
Tanssin taikaa
Bingo
Bingo
Arpajaiset jännittävät aina
Arpajaiset jännittävät aina

Kaakon Cawerit -päivän tunnelmia 28.5.2022

Ensimmäinen Kaakon Cawerit päivää vietettiin vaihtetelevassa säässä, muutama sadepisara taisi tulla.

Päivä aloitettiin lipunnostolla, jonka jälkeen alkoi arpojen myynti, arvat kävivät hyvin kaupaksi ja  alta aikayksikön oli Rita myynyt kaikki arvat, hienoa osallistumista kaikilta paikalta olleilta.

Muutama innokas piti kirppispöytää ja kauppa kävi, hyvä niin!

Seuraavaksi oli vuorossa bingo, joka vetää aina väkeä! Palkinnoksi jaettiin perinteiset kahvipaketit, mutta täyskupongin voittanut Tuija pääsee nauttimaan Burger Kingin antimista lahjakortin muodossa.

Sitten olikin jo kaikilla nälkä, jauhelihakeittoa oli tarjolla, tarjoilusta huolehtivat Minna ja Jussi, soppa oli kuumaa ja hyvää. Kiitokset välitetty sopan keittäjälle!

Pienen tauon jälkeen porukka lähti saunomaan ja huomasin yhden rohkean käyvän uimassakin!

Koska KC päivä oli päätetty viettää vain lauantaina, niin seuraavaksi oli vuorossa arpajaisten palkintojen jako. Tuttuun tapaa ennen H-hetkeä alkoi tuoli kaari muodostua tanssikatoksen eteen ja aikataulun mukaisesti homma polkaistiin käyntiin. Ensi nostettiin pääpalkinto joka oli lahjakortti. Tovi siinä vierähti, että kaikki palkinnosta saatiin jaettua, mutta siitä selvittiin.

Pääpalkinnon tällä kertaa voitti Satu, onnittelut vielä tätäkin kautta.

Kiitos kaikille palkintoja lahjoittaneille!

Illan päätti Karaoketanssit, vieraamme Merja ja Mauno huolehti tekniikasta ammattitaidolla, vaikka nettiyhteys tuotti alkuun tuskaa. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Halukkaat sai laulaa ja tanssia illan pääteeksi.

Kiitos vielä kaikille mukana olleille Kaakon Cawerweille ja vierailijolle.

Erityisesti haluan kiittää koko tiimiä päivän onnistumisesta, iso kiitos Rita, Minna, Jussi ja muut taustajoukoissa olleet!

T. Sirkka, KC ry.n pj.