SF-Caravan Kaakon Cawerit ry

Perussivu

Rosvopaistit 27.8.2022, sanoin ja kuvin, sekä kirppis ja bingo

Perinteiset rosvopaistit pidettiin upeassa ja aurinkoisessa säässä 27.8.2022 Kevätissä

Monttu kuumennettiin jo perjataina valmiiksi asiansa osaavien Tinon, Stensin, Harrin ja Jussin toimesta. Lihat menivät uuniin aamuvarhaisella lauantaina.

Lisukkeiden ennakkovalmistelut aloitettiin myös jo perjantaina perunoiden rapsutuksella ja  ym. pilkkomisella Raijan ja Ullan avustuksella.

Ruokateltta nousi vauhdilla aamupäivän aika omalle paikalleen ja keittiöstä kantautui huikea valkosipulin tuoksu ja siinä sivussa perunatkin saatiin keitettyä.

Ritalla oli yksi tärkeimmsitä tehtävistä huolehtia päivän aikana kassavirrasta sisään päin.

H-hetken lähestyessä alkoi pöytiä tuoleineen ja muine tykötarvikkeineen ilmestyä teltan ympärille.

Hyvin miehet tiesivät, koska lihat olivat kypsiä, kun sain aamulla ajan, että valmista on klo 13:30, tuolla kellon lyömällä lihakärry tuotiin paikalle 🥩

Klo 14:00 kaikki oli valmista ja ruokailu voitiin aloittaa, jono oli pitkä, johtuen runsaasasta osallistujamäärästä, 59 aikuista ja 5 lasta.

Jukka hoiti lihan leikkuun ammatitaidolla, kunten niin monesti ennenkin. Minnan avustaessa lihan jaossa. Lisukkeet olivat itse otossa ja jono kulki reippaasti eteenpäin. 

Ruokaa oli reilusti ja voitiin tarjota santsikierros halukkaille ja heitähän riitti. Tästä päätellen ruoka maittoi, hyvä niin!

Kun kaikilla oli maha täynnä oli aika tehdä loppuhommat, miehet ulkona ja naiset sisällä Kirsin ottaessa tiskaajan roolin.

Päivän aikana tehtiin muutakin, muutama innokas pisti kirppiksen pystyyn heti aamutuimaan ja ennen saunoja ehdittiin pelata vielä  bingoakin, joka keräsi jälleen runsaasti osallistujia.

 

Haluan kiittää vielä tätäkin kautta koko porukkaa, että mahdollistitte päivän onnistumisen ja myös niitä jotka tarjosivat apua allekirjoittaneelle keittiöön, mutta en sitä huolinut, tämä siis vain ja ainostaan hyvällä 😊

 

Iso Kiitos ❤

Sirkka

KC ry:n pj.